| adrryana a întrebat:

Buna TPU azi tatal meu (39 de ani) s-a aplecat dupa un obiect de pe jos si deodata a ramas intepenit,se poate misca,dar foarte greu si cand se misca (se ridica din pat, se aseaza pe scaun etc) il doare foarte tare si cred ca are un junghi.stiti cumva vreun leac babesc ceva pentru a diminua din durere pentru ca e tarziu si nu poate sa adoarma maine voi merge la un doctor cu el.va rog sa raspundeti repede! evident ofer funda si voturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Are o criza de lumbago acut. L-ar ajuta un unguent antiinflamator, orice aveti in casa.

| freakazoid a răspuns (pentru Brigaela):

Adevarat un antiinflamator, ar fi indicat. (Diclofenac, Fastum gel)

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oooffffffff ce rau dul la spital s-ar putea sa aiba probleme cu coloana dar doamne da sa nu fie nimic grav te rog doamne sa stii ca ma rog pentru el imi pare foarte rausad oooofff sa se unga cu fenilbutazona nu mai vreau sa aud NU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama ce faza tare. Cica 'Sa aplecat si a ramas imtepenit'. Ce chestie dura.Mor de raslaughing. Serios, nu ma mai pot oprii.Cea mai tare faza pe care am auzit-o vreodata in viata mea.

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce ti se pare atat de amuzant?

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e bine sa razi de altii despre asta.Nu ti-as dori sa ti se intample, mai flacaneata.

| adrryana explică (pentru anonim_4396):

Nu e de ras azi am mers la doctor si Brigaela a avut dreptate are o criza lumbago si doctorul a zis ca se intampla cel putin odata in viata deci nu mai rade ca ti se poate intampla si tie cat de curand.nu mi se pare normal sa te amuzi atat de tare dupa spusele tale "Mor de ras" serios chiar nu te poti opri din ras sa stii ca mie imi vine sa plang cand vad ca exista astfel de persoane nepasatoare dar gandeste-te ca i se poate intampla oricui din familia ta si ti-ar placea sa rada unul de ei sunt si cazuri mai grave cand persoanele raman paralizate si chiar nu mai pot face nimic sunt curioasa ai rade si atunci