Baiete, roaga-te bunului Dumnezeu pentru sanatatea bunicii, ca noi nu-ti putem cofirma, daca are sau nu sanse.
Nici macar un medic nu-ti poate spune asta, pentru ca nimeni nu stie cat de puternic este corpul femei si cat poate sa reziste.
Dar minuni se pot intampla!
Ulei de cannabis, asta a salvat oameni care erau pe ultima suta de metri de mai multe ori. Problema e ca la noi nu o sa vezi asa ceva. In principiu, cred ca cel mai normal ar fi sa faceti pregatiri pentru inmormintare avand in vedere tara in care ne aflam.
E trist, cred că nu.
Și cred că merită să-i spuneți realitatea sau să lăsați medicii să o facă... Cel puțin, dacă aș fi în locul ei, aș vrea să știu că mi se cam încheie situația... poate aș mai avea chestii de rezolvat, cuvinte de spus.
Bunica mea a murit pe la 73 de ani. Și a apucat să transmită cuvinte de valoare care tind să cred că au ajutat fetele ei. Cel puțin o mătușă de-a mea a făcut schimbări pozitive după ceva timp.
Faceți tot ce ține de voi ca să se simtă cât mai bine.
Trist, iti sugerez sa stati cat mai mult timp posibil cu ea in familie, sa faceti in asa fel incat sa se simta bine, glumiti cu ea, faceti-o sa rada! In aceste momente rasul este cel mai bun medicament, macar daca e(scuze ca iti zic asta) sa moara cu gandul impacat ca ia-ti fost alaturi..ca o familie.