| Luu_3393 a întrebat:

Ca tot vine vara as cam vrea sa slabesc maxim 10 kg, si am auzit de dieta cu produsul XL-S Duo (slabire si tonifiere). Vreau sa stiu daca imi este recomandata tinand cont ca am doar 16 ani, 1.60 si 55kg. funda :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai mai postat aceeași întrebare, aici ai o mică modificare!
Ai o vârstă care indică faptul că ești în perioada de creștere, greutatea pe care o ai este una mai mult decât foarte bună.
În concluzie, practică un sport de masă, hidratare și consum de fructe și legume cât mai proaspete.
Exclus înfometarea și sedentarismul.
Niciun medic nu-ți va recomanda să slăbești, indiferent de ramura medicală din care este.
Ai grijă de tine și nu te "dopa" cu iluzii.
Pa, pa.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu ai nevoie de diete, plus ca ai doar plus 5 kg peste freutatea ideala care ar trebui s-o ai, deci 50 de kg la 1, 60, dar esti numai bine, nu ai de ce sa slabesti.
Grija la alimentatie si fa mult sport.
Te pup!