| PavelLarisaIonela a întrebat:

cam câte kg poti sa slăbești intr-o luna dacă nu mănânci dulce decât o data pe săptămana (fără dulciuri, sucuri etc) si sport (baschet) de doua ori pe săptămana la școala (o ora)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu sunt doar dulciurile care ingrasa. Mai e si painea, prajelile, fast food, patiserie.
Daca vrei sa slabesti mai mult, sportul acela e insuficient. Ar trebui de minim 4 ori pe saptamana cate o ora.

| RainmakerX a răspuns:

Nu conteaza neaparat ce mananci... conteaza mai mult numarul de kcal pe care il au alimentele respective.
https://www.femeia.ro/sanatate/100-de-alimente-fara-calorii-1778982

Este normal sa te ingrasi daca mananci nesanatos.
Un mc puisor de la mc are in jur de 300-320 kcal... ca sa nu mai spun ca poate mananci si cartofi si iti iei si un suc si sari cu mult de acest numar.

Ca sa-ti faci o impresie... asta inseamna ca numar de kcal cat jumatate de kilogram de orez. Evident, nu ai cum sa mananci numai orez dar sunt multe alimente care iti dau senzatia de satietate.

Cu sportul acela nu o sa slabesti cine stie ce. Arzi maxim 1000 kcal pe saptamana asa... echivalent cu 3 cornuri cu ciocolata.

Astfel exista 2 variante :
Ori ai foarte mare grija la ce mananci.
Ori faci sport zilnic.

Concluzia : depinde cat mananci.

| peperonies a răspuns:

Intre 1 si 50. Depinde de foarte multi factori.

Răspuns utilizator avertizat
| ionut332 a răspuns:

Asta depinde si de ce mananci acasa, daca este gras, paine cat cuprinde, etc..Nu e vorba neaparat de dulce.Eu mananc cat am chef, nu prea fac sport si nu pot zice ca-s gras la 60 kg la 1, 77, deci depinde si de corpu tau.Ce varsta ai? (eu am fost mai plin pana in clasa a 5-a dupa care m-am apucat de fotbal si m-am inaltat si slabit.In prezent am 17 ani daca cumva vrei sa faci vreo legatura cu kg si inaltimea de mai sus.In general nu trebuie sa mananci grasimi si sa faci sport, parerea mea.