| Georgiana_Duţu_1999 a întrebat:

cam de 2 saptamani ma doare in dreapta jos.
Apendicita nu cred ca este nu?
sper sa imi raspundeti

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Nu contează ce crezi tu. Mergi la un consult, nu pierzi timpul degeaba făcând asta!

| kalex a răspuns:

Poate sa fie apendicita,mai ales daca esti fata.
Eu, cand am avut apendicita au trebuit sa ma opereze in acea zi, deoarece baietii cand au ceva cu apendicul se blocheaza, nu mai pot face nimic.
Mama mea cand era mica si a avut apendicita, a rezistat 3 saptamani fara sa fie operata. Cel mai bine este daca consulti un medic, sa vada daca ai apendicita sau nu.
Sper ca te-am ajutat!

| Meow230 a răspuns:

Ori apenticele, ori ficatul.du-te la medicul de familie si o sa-ti spuna. Ai grija. Eu de la ficat nu mai puteam sa ma misc de durere la un moment dat, pentru ca am tot lasat.

| Darcs a răspuns:

Ficatul nu doare, mai ales in partea de jos. Ficatul se afla sub coaste in dreapta deci nu are legatura. Eu am trecut prin asta. Am crezut ca am probleme cu ficatul sau cu ovarul drept sau chiar si cu apendicita. Am fost sa fac o ecografie amanuntita la o clinica privata unde am dat de un doctor foarte bun si mi-a spus ca ficatul nu doare niciodata. S-a dovedit ca problema mea era colonul. Colonul emana dureri in tot abdomenul, dar in special in zona respectiva. Mergi la un control, cel mai bine. Sanatate