| cristina6666 a întrebat:

Cand am fost la baie pe ...cand m-am sters la...am vazut o picaturica de sange ce credeti ca este? va rog sa ma scuzati pentru exprimare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Karmesytta a răspuns:

Ti-a venit menstruatiabig hug nu trebuie sa te temi spune-i mamei tale big hug de acum esti domnisoaratongue

15 răspunsuri:
| Lavrajealaa a răspuns:

Poate ca ti-a venit.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Prima sangerare Lunara = ciclu.

| MEandTHEWORLD a răspuns:

Esti fata? Si te-ai sters in fata? Cati ani ai? Ti-au venit menstruatile? Nu te ingrijora se intampla chiar daca ti-s-a reglat pana acum

| sexgirl20 a răspuns:

Tie ti-a venit menstruati de azi esti domnisoara

| Miki280 a răspuns:

Draga mea, cred ca ti-a venit menstruatia.

| pwp a răspuns:

Menstruatia.
Cu siguranta mama ta ti-a vorbit despre ea.

| cristiiiiiii a răspuns:

Ti-a venit menstruatia. E ceva normal nu ai de ce sa te temi spune-i mamei tale

| Danutsyk a răspuns:

Ti-a venit menstruatia, nu e nimic grav in asta... spune-i mamei tale! Ea stie cum sa procedeze...
Funda?

| Danutsyk a răspuns:

Ti-a venit menstruatia.De acum esti "Domnisoara".Nu te ingrijora nu e nimic grav. Spune-i mamei tale...ea stie cum sa procedeze.

| mona a răspuns:

Ti-a venit menstruatia si banuiesc ca e pentru prima data

Răspuns utilizator avertizat
| catalinnaelena a răspuns:

Menstruatia

| cristina6666 explică:

Eram sigura multumesc mult tuturor!

| xXdoareuXx a răspuns:

Nu ai de ce sa te ingrijorezi. Este ceva normal pentru fiecare fata in parte. spune-i mamei tale si totul va fi bine :*

| GabiiHaș a răspuns:

De azi inainte esti domnisoaraaa >big grin