| LoveYourLifeDelly a întrebat:

Cand eram mai mica m`a muscat un tantar de fata si mi-a lasat o rana, iar eu tot dadeam cu unghia si acum in prezent fac asta nu suport faptul ca am o bubita pe fata si tot dau sa o sparg stiu ca nu e bine si mama se ia tot timpul de mine si ma pedepseste ( pentru ca imi vrea binele ). Iar intrebarea mea este : Ce as putea sa fac sa nu ma mai scarpin acolo ( tot timpul cand sunt singura si uit de mine fac asta )? Deja a devenit un obicei foarte urat si mentionez ca arata penal! crying FUNDA; x!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ipswich a răspuns:

Ciudata faza cu "cand eram mai mica m-a muscat un tanar de fata" ..cum sa faca asa ceva straight face da-ti cu o alifie ceva thinking ticurile astea pot cauza lucruri destul de grave.

2 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Pune un mic plasture Urgo peste bubita. Te va impiedica sa te mai scarpini.

| Mandarina888 a răspuns:

Cumpara ti o crema de musetel sau sunt cremele acelea in plafar pe care scrie Melkfett este un fel de grasime din musetel vindeca orice!