| Polizey22 a întrebat:

Cand eram pe o perna gomflabila, am dat
cu piciorul de pamant pentru ca ma plictiseam si deodata am simtit o durere rea la ureche, care se ducea la muschiul masseteral, si chiar dupa vreo 20 de secunde, ca m-am speriat am stat pe loc, si dupa am simtit doar durere la muschiul masseteral pentru 5 sec. Chiar dupa de fiecare data cand inghiteam ma durea muschiuls masseteral, Suggesti? Este ceva ce ar trebui sa stiu despre asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OKGirl a răspuns:

Eu cred ca ai facut o intindere la muschiul masseteral. Dupa o saptamana, 2 maxim, ar trebui sa iti treaca.

| Polizey22 explică (pentru OKGirl):

Acum dupa cateva ore a inceput sa se opreasca, Dar a inceput sa ma doare in gat putin, dar 50% Nu cred ca durerea de la muschioul masseteral poate cauza ceva la raceala si 50% cred ca ar fi, Nu sunt sigur.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cred ca te-a muscat gomflabila si te a dat de pamant sau de mobila.

| Polizey22 explică (pentru Bula):

Cam multa actiune pentru o gomflabila :l