Ti s-a incarnat unghia. eu zic sa te duci la un doctor si sa nu o mai astepti pe doctorita ta de familie, se poate agrava si poti face o infectie acolo.
Daca inca e umplut cu puroi cred ca ar trebui sa te duci la urgentze...sa nu faci si altceva in afara de asta...
Bafta!
Buna! asa am patit si eu in urma cu vreo luna si am aplicat acolo oxacilina(doar praful din capsula) si unguent ihtiolat si aproape mi-a trecut, dar tot ma mai doare putin. Sper sa-ti treaca si tie cat mai repede!
In primul rand spala rana cu apa oxigenata, da cu rivanol...panseaza si mergi la urgenta,deoarece sigur ai nevoie de un vaccin antitetanos, si de o curatare profesionala a ranii, nu-i de glumit cu ranile infectate oricat ar fi ele de mici!
sanatate!
Nu are cum sa-ti treaca cu creme. Trebuie sa te vada un chirurg cat mai repede. Ce ai tu se numeste panaritiu si infectia evolueaza spre os daca nu o tratezi la timp. Am avut un coleg de liceu care s-a ales cu un deget de la mana amputat din cauza ca si-a neglijat o astfel de infectie vreo 10 zile. Singurul tratament eficient consta in drenarea chirurgicala a puroiului si tratament antiseptic si antibiotic local (si posibil general).