| Marry104 a întrebat:

Buna TPU.Cand se polizeaza o masea se face anestezie cu injectie? Nuam mai fost pana acum la dentist si mi-e foarte frica de anestezia aia.Va rog spuneti-mi ca nu o sa imi dea injectie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Celcareajuta a răspuns:

Depinde de cat de mult se polizeaza din ea. In majoritatea cazurilor oamenii vin foarte tarziu, deci cam trebuie facuta anestezie. Stai linistita in cazul maselelor anestezia nu e atat de dureroasa. Nu te-a muscat niciodata un tantar? E aproximativ la fel.

| Marry104 explică (pentru Celcareajuta):

Multumesc mult pentru raspuns.Caria mea e destul de adanca, deci cred ca-mi va face anestezie. Sper sa ai dreptate in legatura cu muscatura de tantar.

6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
Am evoluat si astazi se foloseste Lidocaina spray
http://art-zone.ro/......verse.html
Cu toate ca nu te inteapa, dar ai o stare ciudata, nu poti inghiti/nu poti elimina nimic. experienta vorbeste.
O zi frumoasa sa ai:)

suntserios
| suntserios a răspuns:

Doar pentru o simpla polizare nu se face nicio anestezie

| Pool77 a răspuns:

Depinde de organism. De exemplu. mie imi merge greu anestezia.Este un spray lidocain cred, care te anesteziaza cu un puff, dar daca nu merge atunci primesti injectie.Si sa fiu sincer cu tine, daca iti infinge acul intr-un nerv te doare un pic, dar daca totul merge bine n-ai sa simti nimic. Bafta!

| anonim191 a răspuns:

Nu se face.insa nu simti injectia stai linistita

| 0124 a răspuns:

De obicei se da doar cu un spray de amortizare. Insa acum depinde de organism