| Anonim87 a întrebat:

Care ar putea sa fie motivele pentru care am sangerari intre menstruatii? Mentionez ca am 15 ani si sunt virgina. E grav. ar trebui sa merg la medic? am de 2 zile. foarte putin, iar ciclul trebuia sa mi vina acum 5 zile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ruxiii a răspuns:

Mergi la medic cel mai bine.
Eu am fost, dar cu alta problema. Mi'e nu mi se mai oprea. Ajunsesem la o luna si 2 zile straight face.

Cel mai bine e sa mergi la medic, si sa nu'ti fie teama ca o sa te puna sa ii rati sau ceva...

Eu cand am fost m'a apasat e burta si pe sani, si mi-a zis ca e o chestie normala, ca asa e la inceput pana se regleaza.

| Anonim_8545 a răspuns:

Mie mi-a venit si cu aproape doua saptamani mai tarziu si dureaza intre 3-5 zile!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai ai sangerari intre menstruatii, ca mie mi se pare ca de fapt acum ti-a venit menstruatia (dereglata). Avand doar 15 ani, mai poti astepta. Daca problemele se repeta, va trebui sa ajungi la ginecolog.