| VampyYuki a întrebat:

Care ar putea sa-mi recomande o dieta si niste exercitii fizice? As vrea sa fac muschi la brate si picioare in special. Ma rog de fapt as vrea sa-mi lucrez corpul in intregime dar in special la brate si picioare. Uhm si care stiti si niste exercitii pentru indreptarea coloanei? big grin FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Gasesti aici exercitii pentru toate grupele musculare: http://www.i-medic.ro/exercitii-fizice

8 răspunsuri:
| Bernoullie a răspuns:

Dietabig grinukan
Exerctii fizice:Alergat+urcat pe scari

| Cosmin86 a răspuns (pentru Bernoullie):

Dieta dukan e o prostie periculoasa pentru sanatate ( au dat si la TV si era oarecum LOGIC ca e o tampenie care iti priveaza corpul de multi nutrienti necesari )

Si aici era vorba de masa musculara, NU de slabi ( prostia de dieta dukan e pentru slabit, NU pentru CRESCUT )

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fetele cu muschi la brate si picioare nu arată bine.

| VampyYuki explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mah, ma crezi ca nici in cur nu ma doare? laughing Daca ai vreun sfat bine, daca nu hai pa laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru VampyYuki):

Eu cred că nu ti am răspuns urît nu? Sau in bătaie de joc, eu am spus doar ce cred eu, nu m am referit strict la tine, de ce vorbesti asa colorat?

| VampyYuki explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mai nu te supara pe mine ca-ti spun dar nu te-am intrebat daca arata bine sau nu, ok?

| Cosmin86 a răspuns:

Pentru muschi 4-5 mese pe zi, proteine + carbohidrati la fiecare masa ( nu ciorbe si mancare gatita ).

+ antrenament de masa la sala ( doar exercitii de baza, cat mai putine de izolare )