| sakura a întrebat:

Care este cel mai bun medicament pentru durerile de cap? Nu dureri din astea de jumatate de ora... pe mine ma doare incontinuu de cateva zile.Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gabiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Eu luam Ibuprofen, dar ai putea lua si Paracetamol Sinus, Nurofen sau Algocalmin.Dar daca durerea e de cateva zile atunci mai bine ai merge la un doctor.Probabil ai facut insolatie avand in cedere ca soarele e foarte puternic.hee hee Sper ca ti-am fost de ajutor.O zi buna!happy

8 răspunsuri:
| emima a răspuns:

Eu luam nurofen si-mi trecea imediat sau paduden

| clau25 a răspuns:

Nurofen este foarte bun. dar daca te doare atat de rau ar trebui sa te duci la medic urgent poate sa fie ceva si mai grav!

| Gabiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Vedere*

| andreii2 a răspuns:

Daca te-ar fi durur intr-o singura zi era bun nurofen, aspirina.Dar cum te doare de cateva zile ar fi bine sa mergi la medicu de familie.

| dany3la a răspuns:

Algocalmin! dar fiole!

| Bowl a răspuns:

Doctoru'!

| lavvybubu a răspuns:

Ai grija daca ai umblat prin soare se poate sa ai insolatie!

| vaddy a răspuns:

Trageti un cap de perete, vezi de'ti trece