Buna,
Acum am venit de la o extractie Mi-am scos o masea de minte, a treia.
Nu trebuie sa iti faci griji. Nu doare mai deloc. Simti o piscatura cand iti face anestezia, de fapt cand iti baga acul. In rest nu simti nimic. Pe mine nu m-a durut nici dupa ce a trecut anestezia. Acum depinde de fiecare organism in parte. Si mie mi-a fost tare frica la inceput, dar m-am alarmat degeaba.
Nu te gandi ca o sa te doara, ci gandeste-te ca lucrurile vor fi ok si vei scapa repede. La mine in 8 minute, mi-a scos maseaua
Pa, pa.
Efectul de lupă amplifică senzaţia.
Cu cât te concentrezi mai mult asupra unei senzaţii, cu atât o amplifici.
Nu ţi-a fost niciodată cald afară, vorbeai cu cineva, după ce n-ai mai vorbit, a început să te ia frigul?
Nu. Nu s-a schimbat temperatura, doar că o resimţi altfel, când ai timp să te gândeşti la ea.
Păi, eu ţi aş propune să ţi o scoţi singură, o să te doară mai puţin. Nu doare neaapărat cu anestezie. Pe mine nu m a durut. Acum, depinde şi de curajul tău. O zi bună!
Buna! este logic sa doara cand iti scoti o masea dar nu este chiar asa dureros dar trebuie sa te gandesti ca mai bine suporti durerea putin si scapi d problema. Acum depinde si de doctor cat de priceput este! dar stai linistit/a ca nu este mare lucru.
kar1GaNNN întreabă: