| pufiandra2000 a întrebat:

cateodata cand ma sperii prea tare incep sa imi tremure mainile si incepe sa ma doara burta, capul sa ma intepe inima sau sa nu mai pot vorbi si respira.Ce trebuie sa fac in legatura cu asta? ps:dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ellutza a răspuns:

Depinde si ce te sperie. Daca reactionezi asa cand vezi de exemplu un paianjen poate fi vorba de fobie. Daca ai simtiti asta ca era sa te calce o masina poate fi un atac de panica. Fiecare reactionam altfel la stres sau situatii tensionate, dar poate fi vorba si de o afectiune cardiaca sau hipertiroidie sau migrena... Pot fi multe cauze. Daca se intampla des si iti afecteaza activitatile zilnice ar trebui sa discuti cu medicul de familie

3 răspunsuri:
| CBerneticMGK a răspuns:

Du-te la un doctor poate stie el ce afectiune ai.

| neutrino a răspuns:

Ceea ce stii si tu: sa mergi la medic.

| OoBunnyoO a răspuns:

Cred ca ceea ce ti se intampla tie sunt atacuri de panica.
Nu cred ca este vorba de nicio afectiune fizica. Insa, pentru a fi sigura mergi la doctorul de familie. S-ar putea sa te incurajeze sa mergi la un terapist sau un psiholog pentru a putea controla aceste atacuri.