| Iuliana_Andreea_1996 a întrebat:

Buna TPU!
Ce inseamna atunci cand o persoama se uita fix? Am observat ca fac asta de ceva vreme, ma uit in gol cateva secunda si parca sunt rupta de realitate in acele secunde. De la ce problema ar putea fi?
P.s:am si o distonie neurovegetativa
Multumesc! Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu inseamna nimic!
Probabil te preocupa ceva si te tot gandesti, ramanad cu privirea atintita la ceva, fara sa realizezi ca esti cufundata in ganduri.

| Iuliana_Andreea_1996 explică (pentru Violleta2022):

Se intampla cam des, si nu e ca ma gandesc in alta parte, pur si simplu sunt rupta de realitate si ma uit fix dar fara sa ma gandesc la ceva...
Mi s-a atras atentia de cateva ori sa nu ma mai uit fix.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Iuliana_Andreea_1996):

Lipsa de concetrare, asta este. Nis e intampla tuturor la un moment in viata, acnd suntem distarsi de ceva, sau ne focusam pe ceva.
Acum ca stii acest lucru, ai putea sa te autocontrolezi si sa nu mai privesti in gol.

| sierra1 a răspuns:

"Ce inseamna atunci cand o persoama se uita fix? "

dacă se intâmplă des, e o problema la construcție, la mansardă!

| Iuliana_Andreea_1996 explică (pentru sierra1):

Da,mersi de raspunslaughing))))

| sierra1 a răspuns (pentru Iuliana_Andreea_1996):

Sănătate!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este o decuplare automată de realitate echivalentă somnului. Nu este nimic rău în asta. Se întâmplă oricui, de nenumărate ori pe zi.