Nu trebuie sa te ingrijorezi, totul va fi bine, ramai calm/ă, si totul se va rezolva cu bine.Te vei duce la doctorul oncolog, si vei vedea ce va zice si el.Este posibil sa iti de a un anumit tratament pentru ce ai descris tu, si dupa sa iti refaci analizele.Nu ai de ce sa te ingrijorezi, daca iti va da vreun tratament, iti va da ceva ce iti vor scade leucocitele, sa fie cat ar trebui sa fie normal.Nu e ceva grav.Mai multe vei afla cand vei merge la medicul oncolog.
Nu baga in seama parerile de aici care nu te ajuta, care sunt negative.Pentru ca acele persoane care iti spun ceva negativ, nu te ajuta.Te ajuta doar cei care iti spun, raspunsul la intrebarea ta si care iti spun ceva pozitiv.
Deci stai calm/a, nu ai de ce sa te ingrijorezi.Totul va fi bine
Ramai pozitiv/a
Sper ca te am ajutat
Numai speriati baiatul ca sigur nu are nimic, probabil maica'sa a vorbit dar medicul de familie a zis ceva prost si nelalocul sau, ca si medicii astia de familie sunt de tot rasul multi dintre ei, nu stiu cum justifica salariile alea nesimtit de mari.
Oncologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul formelor de cancer. Denumirea provine din grecescul "onkos" care inseamna tumora, nodul si sufixul "logos" care inseamna "cuvant despre". Oncologia are mai multe obiecte de activitate: diagnosticul, tratamentul (chimioterapie, radioterapie, chirurgie), urmarirea pacientilor dupa incheierea tratamentului de specialitate, managementul reactiilor adverse la tratament, screening-ul pentru anumite localizari de cancer, tratamente paliative pentru pacientii la care tratamentele de specialitate nu mai sunt oportune, aspectele etice ale abordarilor pacientilor cu cancer si screening-ul in bolile maligne.
Cred că au vorbit de HEMATOLOG. Nu are nicio treabă oncologul cu leucocitele. Ai înțeles greșit.
Hematologia se ocupă cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor sângelui (leucemie, aplazie medulara etc), nu internistul și nici oncologul.
Ai mare dreptate.
Asta seamana cu o patanie a mea. Ma intreaba cineva din familie: De ce se face reclama la xanax daca se da doar pe reteta? -Nu cred... Dupa doua zile aud si eu reclama. Era vorba de sanalax.
Pai nu te panica inca, desi deja ai facut-o. Leucocitele crescute poate fi un semn de Leucemie care este o forma de cancer de care se ocupa medicii oncologi.
Pai te poți aștepta la alte analize, iar despre oncologie daca scrii pe google cuvântul îți apare ce reprezintă. Sa ne ții la curent cu ce faci pe viitor.
Oncoligie= cancer
medicii oncologi se ocupa cu tratarea cancerului din cunostintele mele
Ce raspuns incurajator i ai dat si tu, mai bine nu raspundeai la intrebarea persoanei care a pus-o, pentru ca nu o ajuti deloc. Daca vrei sa stii nu e cancer, cancerul nu se dezvolta de la leucocite sau o mutatie genetica.Mai bine ii dadeai un sfat bun, sau ii spuneai ceva incurajator decat ceva care il descurajaza!
Cat de retardat sa fii sa raspunzi asa ceva? E doar o copila, handicapatule, lasa-ti frustrarile tale personale de dat drumu prea repede si salariu 1500 de lei in afara platformei asteia inainte sa te apuci sa raspunzi din plictiseala!
Whatttt? nu se poate!? cum sa am cancer!? nu pot sa cred! nuuuu de ce mie? de ce? de ce? Am doar 17 ani nu pot sa mor la varsta asta! nuuuuuuuu