Daca doresti sa devii efeminat nu mai sta pe ganduri. Dar daca doresti sa ai o alura masculina te-as sfatui sa te gandesti chiar de 2 ori inainte de a actiona o singura data.
Eu nu prea am nici o părere. Daca vrei sa te razi, fa-o! Nu ai nevoie de aprobarea nimanui. Dar as putea sa îți dau un sfat in legătură cu epilarea abdominala. Cu cat te razi mai des, cu atât parul îți va creste mai repede, mai gros si des. Deci nu prea îți sugerez. Dar daca tu ți neapărat sa te razi, nu te oprește nimeni.
Mă întreb și eu cum ar fi
Nu spune ca vrei sa te epilezi ca mor
Nu dragă, mă gândeam la cât de păros sunt
Serios e frig afară cu părul care-l am, ce fac fără el și și mai important este ce mă fac eu fără tine?
Nu se spune păros ci masculin
Sincer... Chiar nu stiu.
Aaa nu cred că am atâta
Clătite
De ce clătite?
Fiindcă le umpli cu ce vrei, se fac sul și se introduc în guriță
Mi-e nu-mi plac. Mi se face rău de la ele.
Cred ca ultima data am mâncat la 6 ani, iar după am făcut un fel de toxi-infecție alimentară
Bine ce spui de floricele?
Yummy?
E întrebare?
Așa se pare
Eu zic că spaghetele sunt o alternativă mai yummy
True that
Ști că eu vobeam de mâncare la o întrebare despre păr din categoria sănãtate ?
Da, sunt destul de conștientă insa nu ma deranjează
Incearca o data si vezi cum te simti. Daca nu iti place, oricum va creste la loc
Te poti rade sub brat cu un aparat de ras care practic taie firele de par si nu lasa pielea abraziva. Sub buric, la fel, cu un aparat de ras care are un dispozitiv astfel incat sa nu ia de la piele parul ci ca si cum te-ai tunde.
anonim_4396 întreabă: