Buna!
Cafeaua este un drog, intr-adevar. Insa, nu atat de puternic incat sa nu poti lupta contra lui. Nu provoaca dependenta cum provoaca alte droguri mult mai puternice. Ce-i drept, o sa fie o oarecare nevoie psihica mai mult decat fizica.
Eu beau in jur de 4-5 cafele pe zi, din pricina jobului si a orelor de munca suplimentare.
Execesul afecteaza, insa daca stii sa te limitezi la cat simti ca iti duce corpul, totul e perfect.
Trebuie mai intai sa incerci, sa vezi cat iti face bine si cat iti face rau, apoi vei stii sa iti stabilesti ''doza''.
O seara frumoasa si te invit la o cafea!
Multumesc frumos pentru raspuns! Crezi ca varsta de 18 ani este un pic prea mica pentru consumul de cafea?
Nu chiar. Daca nu ai alte afectiuni legate de inima sau ficat, e chiar ok. Plus ca, ai spus o ceasca. Deci fara exces.
Recomand cu lapte.
Super! Multumesc mult!
Cu drag!
Pentru constipatie sa bei un ceai de crusin, sa bei inainte de culcare! In privinta consumului de cafea, se pot bea incepand cu varsta de 18 ani impliniti, in fiecare dimineata cate o cescuta pe zi! In rest poti sa bei cat vrei niste INKA( este cafea facuta din cereale prajite si este pentru toate varstele) sau cacao simplu sau cacao cu lapte( iti recomand sa bei niste ciocolata calda)
Ciocolata calda nu are efect pentru mine.E ca si cum mi-as linisti pofta de dulce. Pentru constipatie nu am incercat ceaiul de crusin, dar am incercat ceai verde si aproape toate laxativele(nu au efect pentru mine, imi vine sa vars). Multumesc pentru raspuns! O sa tin cont!
Incearca ceaiul de crusin ca iti garantez ca are efect asupra constipatiei, dar inca ceva! Sa mai iei de la farmacie ciocolata belgiana pentru constipatie CIOCOLAX! Vezi la www.ciocolax.ro! Multa sanatate iti doresc!
Multumesc mult!
Cu multa placere.prietene! Insanatosire grabnica iti doresc! Sa fii sanatos si puternic!
Buna! Si eu sunt tot in clasa 12 si beau in fiecare dimineata o ceasca de cafea.Te face sa fi mult mai activ.
Si in legatura cu dependenta nu trebuie sa iti faci probleme e o simpla ceasca de cafea, e un drog care consumat cu masura nu are cu sa iti faca rau.
Si eu cred ca nu poti deveni dependent daca nu vrei(fumez -dar daca vreau pot sa ma las orcand )
Eu zic sa incerci cateva zile sa vezi cum se acomodeaza organismul tau
Succes!
Multumesc pentru raspuns! Te ajuta sa fii mai activa, nu? Am mai baut cafea ocazional (doar gustam de la mama sau prietene).
Deeaandreea9156 întreabă: