| PRD98 a întrebat:

Ce pasta de dinti imi recomandati pentru evitarea cariilor, sensibilitatii si ingrijirea gingiei? Doresc detalii legate de pasta de dinti pe care mi-o recomandati.

P.S: Am postat aici sa vad ce parere aveti voi despre pasta de dinti cea mai buna si potrivita pentru cerintele de mai sus big grin
Ofer FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Arthiom a răspuns:

Orice pasta de dinti e buna daca o folosesti corect si regulat. Restul ca are in ea rahat turcesc cu sclipici si praf de zana e doar vrajeala de marketing.

Singura diferenta intre pastele de dinti e daca ai probleme cu gingiile, sensibilitate, etc, pentru astea sunt mai indicate lacalut sau sensodyne, dar doar daca ai problemele enumerate mai sus, in rest, orice pasta de dinti.

4 răspunsuri:
| syriaHotelsWithPool a răspuns:

Subscriu, @Arthiom.
Intrucat nici o pasta de dinti nu e produsul minune si altii au nevoie de ceva mai mult, recomand si ata dentara+vizite ocazionale la dentist.

| Arthiom a răspuns (pentru syriaHotelsWithPool):

Da, si ata dentara, nu am mentionat-o pentru ca nu a adus vorba de ea. Si vizita la dentist nu se exclude, eu trec pe acolo o data sau de doua ori pe an, doar ca sa mai vad ce face doamna happy, in rest, n-am probleme.

| PRD98 explică (pentru Arthiom):

Si eu de dragul doamnei care lucreaza acolo ma duc la ea cat mai des big grin ca de nu ar fi fost ea, nu dadeam eu pe la stomatolog niciodata asa de frica imi era happy

| Florinel1234 a răspuns:

Lacalut