Vrei sa slabesti? Nu baga in tine chimicale periculoase. Redu cantitatea de mancare, elimina painea si pastele fainoase, dulciurile, axeaza-te pe fructe, legume, lactate slabe, carne slaba fiarta sau la gratar, cereale, fa aerobic cel putin 1/2 de ora pe zi si vei slabi 5 kg intr-o luna. Nu manca seara mai tarziu de ora 18 si cina sa fie supa sau ciorba.
Vrei sa slabesti cu ajutorul pastilelor? Asta e cea mai mare greseala pe care o poti face!
Daca vrei sa slabesti mai bine te apuci de un sport care sa iti placa:handbal, aerobic, kangoo jump, basket, orice.
ca daca e sa o luam asa ce faci iei toata viata pastile ca sa nu te ingrasi? NU! eu una nu sunt de acord cu asa ceva. cunosc o fata care a luat o perioada pastile din astea pentru slabit si acum dupa ce le-a lasat are fel de fel de pofte care inainte nu le avea si sa ingrasat mai mult ca inainte.
mai bine te abtii de la dulciuri, prajeli, fast food, sucuri, cipsuri. mananci fructe, iaurturi. ce iti place. mai putin cele mentionate mai sus. si cum am mai zis un sport care sa iti placa, sa iti faca placere sa te duci, nu sa te duci cu sila. ca sti dragoste cu sila nu merge. si totul va fi bine.
si eu am oarecum probleme cu greutatea. vara trecuta am mers in fiecare zi cu rolele, mancam la anumite ore, nu asa alandala. si ma abtineam de la unele chesti (ti le-am zis mai sus). si a fost totul foarte bine si ma simteam foarte ok. acum m-am apucat de sala. am facut si fitness si aerobic si kangoo jump. cel mai mult mi-a placut kangoo si cred ca asta o sa fac in continuare.
eu nu cred in diete miraculoase si pastilele astea. sunt cele mai nesanatoase metode. aaa si sa te infometezi. e o prostie...
Si eu am avut aceeasi problema. kilogramele in plus. Pastilele sunt daunatoare atata timp cat nu stii sa le administrezi, sau le administrezi si uiti sa mananci.
Eu am folosit ObesiMed cred ca le gasesti la farmaciile Catena si Donna. Sunt prescrie si pentru copii intre 6-10ani ce sufera de obesitate. Sunt foarte interesante. trebuie sa le iei cu 1ora inainte de masa.
Eu cand ma puneam la masa, uitam sa ma mai ridic. Mancam tot din farfurie ba chiar mai curatam si cu un codru de paine ramasitele. Dupa cateva zile de ObesiMed.ma chinuiam din rasputeri sa mananc jumatate.
Practic, pastilele iti reduc apetitul, dar sa nu renunti la mesele principale pe zi sub nici o forma. Sa fi slaba si bolnava, cu ulcer.sau alte uratenii.nu-i ok.
Sa ai greutatea normala si sa fi sanatoasa, asta e tinta pe care trebuie sa o ai!
Multa bafta!
Cele mai bune astile pentru tine sunt cele recomandate de medic, trebuie sa vezi un medic nutritionist el iti va spune ce ti se va potrivi cel mai bine dupa organismul tau, poti sa iei din auzite dar risti sa se inatmple lucruri nedorite
bebelusha93 întreabă: