| Violente a întrebat:

Bună TPU!
Ce pot indica astfel de simptome : greață dintr-odata datorata unui miros ciudat (in maxi taxi), dureri de cap, migrene. Care au trecut la fel cum au apărut, spontan, dintr-o data. Țin sa precizez ca au trecut dupa ce a coborat din maxi taxi.
Ce cred eu că este : migrenă, dezechilibru hormonal (mai ales dupa pilula de a doua zi care a dezehilibrat nivelul hormonal din organism), astenie de primăvara.

Ce poate fi? Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Nu cerd ca este migrena(are alte simptome), nici dezechilibru hormonal (nu are nici o legatura cu greata).
Decat sa stam sa ghicim care poate fi cauza, mai bine ar trebui sa se consulta persoana in cauza ( poate fi un simptom de sarcina).

| Violente explică (pentru evenso):

A luat-o dintr-o data si s-a terminat imediat dupa ce a coborat din maxi taxi. Si mie imi este rau in masina de la acele mirosuri parfumate de la oglinda.

| evenso a răspuns (pentru Violente):

Sa o consulta medicul de familie si va putea spune mai mult decat noi.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Nu este sarcina mai, stati linistiti! cred ca de frica unei sarcini si din cauza stresului si a consumului psihic pe acest subiect se simte asa! va torturati singuri si mai mult rau va faceti! poate fi o lipsa de calciu si magneziu, poate fi efect advers de la postinor! trebuie sa astepte cel putin 30 de zile de la menstruatia indusa de postinor ca sa ii vina iar! asta daca nu i s-a dereglat mai tare! acum poate sa faca si un test de sarcina ca sa va convingeti! nu am inteles daca era sau nu in perioada fertila, dar oricum, nu sunt sanse de sarcina!
v-am pupat panicatilorhee hee

| Violente explică (pentru Bluebutterfly80):

Asta ma gandeam si eu. A avut doar greața asta cu miros care a tinut-o 20 minute cam așa pana a coborit din maxi-taxi acum nu mai are aboslut nimic. Sanii sunt foarte moi si ii simte foarte ușori (contrariul sarcinii) și in rest nimic. I-a venit menstruația in aceeasi dată ba chiar la aceeasi oră dar mai puțin si a tinut-o o zi a fost mai intai o pata maronie si dupa culoare normala dar din cate am inteles este hipomenoree din cauza progesteronului si dezechilibrului hormonal al pastilei.

Dumneavoastra ati avut copii? big grin

| Violente explică (pentru Bluebutterfly80):

Prima zi de la ultima menstruație a fost pe 24 ianuarie iar pe 31 am avut contactul in care prezervativul s-a rupt dar nu am ejaculat si am luat postinor dupa 24h. A avut acele scurgeri identice cu menstruatia (tot asa mai intai o pata maronie) care au tinut-o 2 zile. Toata lumea mi-a spus ca este imposibila o sarcina, dar poate sunt eu cel mai ghinionist om de pe planeta.oh go on

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru Violente):

laughing...daca erai cel mai ghinionist se rupea prezervativul dupa ce ejaculai!
nici macar in perioada fertila nu era, iar menstruatia a fost mai scurta pentru ca probabil nu a avut ovulatie din cauza postinorului! nu am copii, dar am trecut si eu prin diferite stresuri de genul si am observat cat de rau iti face mintea cand de fapt nu ai nimic!hee hee
asa ca stati calmi, urmatoarea menstruatie va fi ok si sper sa nu mai aveti parte de asemenea situatii happy
va pup....inca panicatilor laughing

| detty24 a răspuns:

Sarcina?