| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU, ce sa fac daca mi se intampla sa am niste stari ciudate? De exemplu ma enervez prea usor pe cei din jur, plang fara motiv, cateodata moleseala, parca n-am chef de nimic, ma doare capul si mama ma mai intreaba cateodata de ce sunt trista sau daca am ceva si vreo doi profesori daca am patit ceva. Dar ca nu am nimic dar nu stiu de ce ma simt cateodata asa.Si dimineata ma trezesc devreme fara sa vreau de exemplu la 7, 8 probabil faza cu trezit o fi si din cauza ca eram obisnuita cu trezitul devreme la 6 cu scoala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imaturitate si rasfat, specifica copiilor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce să faci? Să te odihnești. E vacanță acum, pentru asta e făcută.

| Invictusman a răspuns:

Se numeste episod depresiv și dacă nu îl tratezi o sa îți distrugă probabil toată viata. Mergi la psiholog sau psihiatru urgent dacă nu vrei peste 2 ani sa nu ai tentative și gânduri de sinucidere, și sa nu te mai poți da din pat, sa te izolezi de toată lumea.

| dinaprilie a răspuns:

Depresie? Anxietate? Poate si un dezechilibru pe la magneziu, complex de vitamina B.