| Brunett94 a întrebat:

Buna,TPU. Ce sanse am sa raman insarcinata in zilele 3-4 de menstruatie? Avand un ciclu neregulat care luna aceasta mi-a venit la 26 de zile si m-a tinut doar trei zile plus una de (curatare)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Destul de mici dar e posibil, daca ai un ciclu menstrual regulat. Avand in vedere ca ovulul e expulzat in cazul tau prin ziua 11-12 si spermatozoizii pot sa reziste in interiorul corpului tau de la cateva ore pana la cateva zile, vreo 7 maxim. Deci 11-7= 4, chiar la limita. Dar asta doar in conditii perfecte.
Nu recomand metoda calendarului chiar daca unii o considera destul de sigura, eu nu am atata incredere in corpul nostru, ca o sa functioneze exact cum ne asteptam noi. Asa ca pe langa metoda calendarului un prezervativ, pus acolo pentru siguranta nu strica.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.

| Brunett94 explică (pentru anonim_4396):

Asa o sa fac, dar mai intai, vreau sa imi fac o idee...