In afara de faptul ca poate contacta o boala periculoasa cum ar fi hepatita de la cel care a fumat inainte, riscul ca sa dezvolte o afectiune datorata fumatului este mai mare, deoarece chistoacele sunt deja pline de gudron si celelalte substante toxice din fumul de tigara.
In primul rand nu inteleg cine ar face asa ceva, in al doilea rand nu este igienic si poti face hepatita.
Sunt multe persoane retardate care fac asa ceva din pacate.
Da pai e grava situatia. numai zic ca sunt si o gramada de drogati care folosesc aceeasi injectie la mai multi.
Pai de exemplu daca persoana care a fumat tigara si a aruncat-o pe jos sufera de vreo boala care poate fii transmisa, sunt sanse foarte mari ca si acea persoana sa ia boala. Oricum nu este igienic si trebuie sa fi retardat sa faci asta.
Poate lua microbii de jos su de la cel care a fumat inainte. Inregistreaza'te pe http://www.maildirect.ro/inregistrare/39ff97f5dd6add0b4c0c302c32913ef2 si poti castiga bani simplu, doar citind niste mail-uri sau poti da si click in ele ca e mai bine si faci mai repede.
Pai eu cred ca sar inbolnavi ca-m rau si ca ar putea ajunge la spital dar nu sunt sigur si aaa da nu este igienic ca se pun multe bacterii pe ele
Clar nu! Infectii cu fel si fel de bacterii, microbi... Foarte frecven herpesul in acest caz
Si sotul meu face din pacate acest lucru cand nu mai are tigari
strawberrycool14 întreabă:
cosminache întreabă: