De obicei bicarbonatul de sodiu alimentar se foloseste pentru diferite aluaturi pentru a creste, se mai foloseste pentru a-ti curata dintii, in loc de pasta de dinti sau pentru a-ti albi dintii ori, in caz de aciditate gastrica, se ia o lingurita dizolvata intr-un pahar de apa si atunci eructezi ca si copii mici.
Cu bicarbonat iti mai poti clati parul, pentru a ramane lucios, o lingura de bicarbonat in continutul lichidului din chiuveta.
De mancat bicarbonat nici nu poti pentru ca nu are gust bun si nici nu este sanatos, ti-ar dauna stomacului si organismului, in general.
Cu bicarbonat de sodiu se fac diverse tratamente, in caz de cancer, am citit acest lucru pe Internet si cred ca, mai sunt si alte utilizari insa de mancat nu este cazul, nici chiar din curiozitate cum cred ca vrei tu.
Un gand bun si multa sanatate.
Dar de ce vrei sa-l mananci? Vezi ca scrie pe spatele plicului utilizarile. Sau cel putin ce ale mele scrie. Nu am citit nimic despre a ingera de placere.
O sa vezi ce ti se intampla mergi la spital poate poti sa mori daca mananci te sfatuiesc sa nu faci acest lucru