| ßєtyPєтяσηєℓα a întrebat:

ce zice-ti: la o inaltime de 1.70(si chiar ceva), la o greutate de 55 kg si la varsta de 14 ani (fata) e normal( adica e bine)?.[Eu zic ca e puin prea mult..adica se vede urat (si acei colacei de pe burtalaughing) ]
Am vazut si pe internet ca aceste kg sunt normale.voi ce ziceti? e prea mult sau prea putin?happy
La cel mai bun raspuns dau Funda!winking
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| dbcovrigeldb a răspuns:

Hah! sunt si eu fata, am 14 ani, am 55 kg si am inaltimea de 1, 70 si ceva big grin.da, e normal pentru aceasta virsta.
de-acord! colaceii..arr :@

| DeepInDarkness a răspuns:

Woaa! Ce inalta esti! Este normal la inaltimea care o ai!

| Merlon a răspuns:

^^, ai o greutate normala, greutatea supraponderale se face: daca tu ai 1.70 si ai avea peste 65 de kg te poti considera grasuta, dar tu nu esti chiar normala, eu de exemplu am 1.65 si 45 de kg sunt agil si n-am nici o problema ^^, deci nu te speria

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Colăceii de pe burtă indică că nu faci exerciții fizice pentru tonifierea masei musculare.
Normal trebuie să ai 60 de kilograme!
Pa, pa.

| gabytza2013 a răspuns:

Nu e deloc mult.intra pe csid si calxuleaza indicele de masa corporal. daca e intre 18 si 22 e foarte bine

| mona a răspuns:

E bine cum esti, de colacei poti scapa daca mergi la sala

| ßєtyPєтяσηєℓα explică:

Multumesc tuturor :* happy ..si dupa cum am zis o sa dau funda celui mai bun raspuns dar (daca as putea le-as da funda la toate, mi-ati fost de ajutor, dar acum cui sa ii dau funda? nu vreau sa se supere nimeni sad

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ai greutate "normală", iar greutatea IDEALĂ ar trebui să fie 61 kg - vezi detalii la linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Toate cele bune.