anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cei doi dinti din fata mi-au fost rupti de cand ma stiu si dantura mereu galbuie indiferent cat ma spal pe dinti, saptamana trecuta am fost le dentist si mi-a imbracat dintisorii cu plomba, frumosi albi si restul aratau mai bine. Acum incep sa prinda o culoare gri si restul sunt foarte galbeni si se vad oribil, ce sa fac? M-am spalat zilnic de cel putin 3 ori cu pasta Colgate si apa de gura, dupa fiecare masa... de ce se fac gri? si restul de ce se ingalbenesc mai rau? straight face Putetisa imi dati vreun sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Buna! Are dreptate aliceantonella07. Stomatologul este cel mai in masura sa te indrume. Toate cele bune!

Răspuns utilizator avertizat
| MichaelMihai a răspuns:

Tin minte ca am primit un sfat de la cineva sa presar pe pasta de dinti putin bicarbonat (nu il inghite pentru ca nu face deloc bine). Nu stiu daca chiar merge.