| InimioaraTePupă a întrebat:

Chiar am problema, cel putin asa cred.Nu pot manca mai mult de o felie de paine cu ceva si un fruct maxim un fruct pe ZI! Mama zice ca trebuie sa mergem la spital ca e o problema ca nu pot manca... Cand am avut 8 ani am fost internata in spital din cauza ca nu mancam. Era sa lesin atunci. Am stat 3 zile internata.Acuma imi e putin teama.Ce ar trebui sa fac sa nu inrautatesc problema? (acum am 12 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CreepyCrow a răspuns:

Teoretic, dupa scandalurile din ultima perioada, mediul de acolo s-ar putea considera a fi putin mai sigur decat inainte. Mediul ii poate speria pe unii, insa daca iti gasesti ocupatie(citit, desenat, socializarea), timpul trece repede. In plus, poate nu e nevoie de internare, stii? Ci doar de niste retete si cateva consultatii in plus. Cautati o clinica privata daca te simti mai confortabil cu ele

5 răspunsuri:
| CreepyCrow a răspuns:

Ideea e sa mergeti la spital sa afli motivul pentru care nu poti manca mai mult. Te simti plin/plina? Te doare ceva dupa ce mananci? Iti este greata? Medicul e in masura sa raspunda

| InimioaraTePupă explică (pentru CreepyCrow):

Stiu dar nu prea imi place spitalul.Mai ales ca s-au luat atatea boli cu infectii si din astea.Si cand am fost internata m-au dus la bebelusi ca nu mai aveau loc la copiii de varsta mea care o aveam (8 ani).Ce spitale mai sunt si astea? Asa a ajuns Romania?

| InimioaraTePupă explică (pentru CreepyCrow):

Multumesc.

| CreepyCrow a răspuns (pentru InimioaraTePupă):

Teoretic, dupa scandalurile din ultima perioada, mediul de acolo s-ar putea considera a fi putin mai sigur decat inainte. Mediul ii poate speria pe unii, insa daca iti gasesti ocupatie(citit, desenat, socializarea), timpul trece repede. In plus, poate nu e nevoie de internare, stii? Ci doar de niste retete si cateva consultatii in plus. Cautati o clinica privata daca te simti mai confortabil cu ele

| Tig22 a răspuns:

Am patit o si eu, cu siguranta ai racit la spate sau la plamani. Mergi cat mai rapid la spitalhappy

| so0unDy2002 a răspuns:

Du-te la spital. Poate ai racit grav