Teoretic, dupa scandalurile din ultima perioada, mediul de acolo s-ar putea considera a fi putin mai sigur decat inainte. Mediul ii poate speria pe unii, insa daca iti gasesti ocupatie(citit, desenat, socializarea), timpul trece repede. In plus, poate nu e nevoie de internare, stii? Ci doar de niste retete si cateva consultatii in plus. Cautati o clinica privata daca te simti mai confortabil cu ele
Ideea e sa mergeti la spital sa afli motivul pentru care nu poti manca mai mult. Te simti plin/plina? Te doare ceva dupa ce mananci? Iti este greata? Medicul e in masura sa raspunda
Stiu dar nu prea imi place spitalul.Mai ales ca s-au luat atatea boli cu infectii si din astea.Si cand am fost internata m-au dus la bebelusi ca nu mai aveau loc la copiii de varsta mea care o aveam (8 ani).Ce spitale mai sunt si astea? Asa a ajuns Romania?
Multumesc.
Teoretic, dupa scandalurile din ultima perioada, mediul de acolo s-ar putea considera a fi putin mai sigur decat inainte. Mediul ii poate speria pe unii, insa daca iti gasesti ocupatie(citit, desenat, socializarea), timpul trece repede. In plus, poate nu e nevoie de internare, stii? Ci doar de niste retete si cateva consultatii in plus. Cautati o clinica privata daca te simti mai confortabil cu ele
Am patit o si eu, cu siguranta ai racit la spate sau la plamani. Mergi cat mai rapid la spital