| Oniisu a întrebat:

Buna TPU cine imi recomandati si mie o dieta buna
am 70 kg si 1.67, am multa grasime pe burta si solduri
mersi anticipat
dau [funditaa]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Oana06 a răspuns:

Sa nu mananci dupa ora 7 seara, sa renunti la paine si sa faci abdomene pentru a da burta jos

5 răspunsuri:
| BIOO a răspuns:

Buna! Doar prin masaj cu un gel pentru arderea grasimilor! Ti-l recomand pe acela de la Krauter si ciorapii anticelulitici de la BIO STYLE. Dupa ce faci baie fierbinte, te dai cu acel gel si dupa iti pui acei ciorapi. Rezultate miraculoase vei avea! Da-mi mesaj cu id-ul tau si iti explic mai multe! Succes!

| muresancristian a răspuns:

Nu-i cea mai buna metode laughing

| muresancristian a răspuns:

Fa exerciti si mai lasa din fastfood

| munteanuveruta a răspuns:

Mai bine fa sport si nu dieta

| Jodelle a răspuns:

Dieta Weight Watchers :
"Dieta Weight Watchers, creata in Statele Unite in anii 60, este o metoda inedita de slabire, care asociaza pentru prima data un regim alimentar bazat pe un sistem de puncte si sustinerea psihologica.

Sistemul de puncte elaborat de dieta Weight Watchers este o inovatie in cadrul dietelor de slabire si s-a bucurat de un imens succes in Marea Britanie, Irlanda, Australia si Statele Unite. Metoda este flexibila, usor de utilizat si poate fi adoptata indiferent de programul dvs.

Pentru a slabi eficient si a va mentine silueta, nu este suficienta pierderea kilogramelor in exces. In plus, trebuie sa renuntati la toate obiceiurile alimentare gresite dobandite in cursul vietii. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul sistemului de puncte al dietei Weight Watchers.
Cum functioneaza dieta Weight Watchers?

Dieta Weight Watchers urmeaza 3 reguli simple:

1. Fiecare persoana dispune de un numar de puncte, definite in functie de anumite criterii de evaluare (varsta, sex, greutate, inaltime, activitate fizica cotidiana).

Tabelul de mai jos indica numarul de puncte permise zilnic.

Greutate actuala Femei peste 16 ani Barbati peste 18 ani Adolescenti
Sub 64 kg 18 20 24
Intre 64 si 74 kg 20 22 26
Intre 74 si 94 kg 22 24 28
Intre 94 si 109 kg 23 25 29
Intre 109 si 124 kg 24 26 30

2.Fiecarui aliment ii corespunde un anumit numar de puncte, calculate in functie de numarul de calorii si de lipide la 100 grame. Cu cat alimentul contine mai multe grasimi, cu atat valoreaza mai multe puncte.

3.Activitatea fizica va permite sa castigati puncte bonus, care pot fi folosite pentru a va oferi mici placeri gurmande.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va supravegheati alimentatia pentru a nu depasi numarul de puncte permise."