| DeeeaA a întrebat:

Conteaza daca am amestecat ness-ul cu Coca-cola?:-) Mersi mult...love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gaby140 a răspuns:

Daca nu ai probleme cu tensiunea sau cu somnul nu se va intampla nimic grav, dar o sa fii mai agitata din cauza dozei mari de cofeina. Funda?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi că este foarte concentrat, este bun la gust, dar bea mai rar în așa combinație.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Nimic serios in afara de multa energie...

| DeeeaA explică:

Pai am baut toata ziua, de sete, suc.iar acum, pe seara, pentru. ca maine am teza mi.am facut un ness ( o cana ). Nu-mi fac des caci sunt copil (am 15 ani) insa abia acum am realizat ca poate combinatia nu-i prea buna. De dormit o sa dorm "ca pe spini".:-) Mersiwinking Astept si alte raspunsuri.

| cristianfrunza a răspuns:

Nu nu este grav. Ii da un gust extrem de bunbig grin Eu mai beau asa din cand in candwinking

O funda nu ar strica la casa omuluitongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Datongue Nu mai fa combinatii, mai ales din doua lucruri nocive( Cola- o tona de toxine intr-o sticla, si ness- E-uri cu gust de cafea). Poate pe moment nu simti, dar organismul "rugineste" datorita celor 2 elemente separat, dar sa le si mai pui amandoua. Un amic de-al unei colege a murit dupa ce a baut dimineata un RedBull si imediat dupa ness. Nu glumi in combinatiitongue

| frikk a răspuns:

Nimic grav.

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

De ce ar conta?
ai furat ness-ul sau cola?

| CRISS69TM a răspuns:

Nu prea este indicat.nici cu cola dar mai ales cu pepsi.au gust intra-devar bun.creste gradul de cofeina.nu asta ar fi problema.cofeina din ness afecteaza calciu din organism.iti vorbesc in cunostinta de cauza, si din mai multe surse.si eu am fost mare bautor de ness. puneam 3 plicuri la 100 ml de apa.si dupa confirmare m-am lasat.acum tu faci ce vrei.depinde cat de des bei si in ce cantitati.

| George1000 a răspuns:

Acel amic al colegei probabil avea deja probleme de sanatate si nici eu nu as face combinatie de Redbull+ness. Fata zicea de cola+ness. Cola+ness nu are nici o problema Dar Redbull contine acea taurina care combinata cu ness ei bine inima o ia la vale. Daca mai ai si pb de sanatate devii fantomahee hee

Întrebări similare