Daca nu ai probleme cu tensiunea sau cu somnul nu se va intampla nimic grav, dar o sa fii mai agitata din cauza dozei mari de cofeina. Funda?
Bună.
Vezi că este foarte concentrat, este bun la gust, dar bea mai rar în așa combinație.
Pa, pa.
Pai am baut toata ziua, de sete, suc.iar acum, pe seara, pentru. ca maine am teza mi.am facut un ness ( o cana ). Nu-mi fac des caci sunt copil (am 15 ani) insa abia acum am realizat ca poate combinatia nu-i prea buna. De dormit o sa dorm "ca pe spini".:-) Mersi Astept si alte raspunsuri.
Nu nu este grav. Ii da un gust extrem de bun Eu mai beau asa din cand in cand
O funda nu ar strica la casa omului
Da Nu mai fa combinatii, mai ales din doua lucruri nocive( Cola- o tona de toxine intr-o sticla, si ness- E-uri cu gust de cafea). Poate pe moment nu simti, dar organismul "rugineste" datorita celor 2 elemente separat, dar sa le si mai pui amandoua. Un amic de-al unei colege a murit dupa ce a baut dimineata un RedBull si imediat dupa ness. Nu glumi in combinatii
Nu prea este indicat.nici cu cola dar mai ales cu pepsi.au gust intra-devar bun.creste gradul de cofeina.nu asta ar fi problema.cofeina din ness afecteaza calciu din organism.iti vorbesc in cunostinta de cauza, si din mai multe surse.si eu am fost mare bautor de ness. puneam 3 plicuri la 100 ml de apa.si dupa confirmare m-am lasat.acum tu faci ce vrei.depinde cat de des bei si in ce cantitati.
Acel amic al colegei probabil avea deja probleme de sanatate si nici eu nu as face combinatie de Redbull+ness. Fata zicea de cola+ness. Cola+ness nu are nici o problema Dar Redbull contine acea taurina care combinata cu ness ei bine inima o ia la vale. Daca mai ai si pb de sanatate devii fantoma
madalina18_9318 întreabă: