Si tu ai pus botu? Vrajeala, dar lasa-o cum a cazut, spune-i ce ti-am zis eu 'lasa-o cum a cazut' si adio
Ea a fost indiferenta impotriva protectiei? ori i-a fost rusine sa iti zica ora a avut alt scop
S-ar putea sa-si dorească sa se despartă de tine, iar faza cu HIV sa fie doar ceva de acoperire. Oricum ar fi arata-i si tu bunăvoință si fii alaturi de ea. Daca ați făcut sex protejat sunt șanse mici de îmbolnăvire. HIV-ul se transmite in 90% din cazuri numai prin sânge.
Are acasa tot felul de brosuri legate de HIV, vorbeste des cu medicul curant, mi-a aratat si rezultatul primelor analizeOZITIV.Acum,suntem doar prieteni...mi-am pierdut increderea in ea dar o sustin moral.Nu stiu daca ea ar face la fel, dat fiind faptul ca m-a mintit prin omisiune, dar mi-e mila sa o las balta chiar daca mi-a pus sanatatea in pericol.
E si ea om.
Man hiv se ia dor prin sange nu si prin saliva daca ati facut sex protejat nu ai cum sa iei hiv stai de vorba cu ea si explica-i si tuati si fi alaturi de ea nu o sa iei hiv daca o saruti