| SchiZz20CMrecords a întrebat:

Buna TPU.Cred ca am o problema de sanatate destul de urata...
Nu pot manca nimic toata ziua, numai seara cat de cat si dupa ce mananc imi vine sa vomit.
Credeti ca poate fi si din cauza ca am ceva probleme sentimentale? in general atunci imi apar simptomele astea...
Ce imi recomandati sa fac? ce sa mananc ca sa stau fara griji ca pot vomita?
Nu vreau la analize in perioada asta nu are mama timp sa ma duca la doctor.
M-am saturat. vreau sa am o viata normala ca tot omu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VanillaBl a răspuns:

Eu zic sa mananci. Asa am facut si eu nu am mancat din cauza ca sufeream si am ajuns in spital inconstienta cu anorexie atipica si anemie de mai multe tipuri, dupa ce lesinasem de mai multe ori si vomitasem 3 zile incontinuu. Nici acum nu m-am refacut am 48 de kilograme la 1.70 si sunt foarte slaba. Daca ti-ai obisnuit stomacul fara mancare normal ca dupa nu mai accepta mancarea si o vomiti. Eu iti zici cum am reusit eu si cum m-au sfatuit doctorii cand am intart in spital : Am inceput sa mananc asa: O banana in prima zi, A doua zi o banana si o portocala, A3a zi o portocala si un iaurt, a4a zi am mai adaugat si o supa de legume pe care am baut-o de fapt, si tot asa incetul cu incetul iti inveti stomacul sa primeasca cat mai multa mancare, de asemenea trebuie sa mananci des si putin( eu mancam o portocala in 2 ore, cate o felie la 10 minute). Nu stiu daca si tie ti-ar prinde bine regimul meu, avand in vedere ca eu eram si la perfuzii. In orice caz, Gandeste-te la binele tau in primul rand, tu contezi! Nu prostul care te-a facut sa suferi. Iti zic eu ca daca ar fi sa alegi intre viata ta si persoana care te-a facut sa suferi ai alege viata ta, cu totii am face asta chiar daca zicem ca il iubim bla bla bla. In orice caz, daca acea persoana te-a facut sa suferi, inseamna ca nu te iubeste, deci, de ce ai iubi-o si tu?

| CoquineNoire a răspuns (pentru VanillaBl):

Papusa, la 48 de kg nu esti anorexica.
eu una am aproape 50 de kg si am peste 18 ani, si arat f bine, nici urma de gandire cum ca as fi anorexica sau mai stiu eu ce, si mananc, nu ma abtin de la nimic.
asa ca, e normal sa ai acea greutate, nu esti f slaba cum te descrii, si eu am aproape inaltimea ta si sunt f multumita de felul in care arat, se poate spune ca nu port chiar cea mai mica masura la haine happy
sanatate!

| VanillaBl a răspuns (pentru CoquineNoire):

Papusa eu am zis ca AM FOST. deci, nu mai sunt.

5 răspunsuri:
| youmail a răspuns:

Spune-i mamei tale ca e grav si ca trebuie numai de cat sa consulti un medic mai ales ca este gratuit! Nu trebuie sa mearga mama ta cu tine te poti duce si singur la cabinetul scolii pentru inceput, daca nu ai unde mergi macar la un spital oricare ar fi acesta nimeni nu iti va cere de cat buletinul si carnetul de note, (asta doar sa vada ca esti elev, nu se uita la note)

Da este o problema de sanatate pentru care daca nu iti faci timpa cum mai tarziu poate va fi prea tarziu.

Daca esti din Bucuresti sau Buzau poate te pot ajuta cumva da-mi un id de skype messenger ceva si te trimit pe undeva.

| d2o3r5 a răspuns:

Daca iti merge si burta si daca stomacul tau e o uzina zgomotoasa si daca ai ameteli, tin sa te anunt ca e o boala care este foarte frecventata zlele asta, saptamaniile. Cred ca 40-50 % din oamenii intalniti au aceasta problema! Daca nu ai simptomele alea, e cam de mers la medic chair si daca le ai dar nu e mare lucru.

| zekquel a răspuns:

Daca spui ca asa ti se intampla de obicei cand ai astfel de probleme, iti recomand cu caldura sa te duci intr-o dimineata la un spital ( nu clinica! ). Intai sa iti faci analize ( este lucrul cel mai normal ) si cat astepti dupa ele sa-ti iasa sa te uiti in jur, sa vezi oameni batuti de soarta ( cu adevarat ) si apoi sa stai sa te gandesti, daca problemele tale sentimentale se compara macar putin cu ce probleme au oamenii de-acolo. Si cand iesi daca constientizezi ceea ce spun eu acum, viata ta o sa se imbunatateasca masiv, nu o sa mai ai astfel de probleme, si o sa ai si un rezultat certificat al starii sanatatii tale.