| Bubble13 a întrebat:

Credeti ca este necesar sa imi notez cand imi vine ciclul si sa observ daca intarzie, intervalul de zile intre care vine? Am de 2 ani menstruatie si niciodata nu mi-am notat cand mi-a venit ciclul. Daca este necesar sa notez dc se face acest lucru?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiecare fata este invatata de mama ei sa-si noteze prima zi a fiecarei menstruatii. Nu cred ca tu nu faci asta, mi se pare absurd. Atunci de unde stii ca n-ai probleme, ca ai menstre regulate? De unde stii care este durata unui ciclu menstrual? Daca te duci la medic, la orice medic, aceste intrebari se vor pune imediat si nu poti spune ca nu stii sa raspunzi la ele, fiindca asta inseamna ca nu-ti pasa deloc de sanatatea ta.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu ai viață sexuală este suficient să ții minte!
Necesar ar fi pentru metoda calendarului deoarece trebuie să știi cât mai bine când ești în ovulație!
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Orice femeie care se respecta trebuie sa stie data ultimei menstruatii iar pentru asta e bine sa tii o evidenta scrisa.

| CoquineNoire a răspuns:

Doar daca vrei sa vezi daca ciclul este regulat si daca vrei sa folosesti metoda calendarului.