Tu nu esti ala care povestea acum cateva zile cat e el de inteligent?
Sa donezi ceva si sa fii platit pentru asta e o contradictie in termeni. Donatia presupune gratuitate, prin definitie.
Uite eu donez pe bani fiind informat ca e cea mai rara grupa din lume si stiind ca pot sa ajut pe cineva si sa fiu si platit.
Deci, nu donezi, ci VINZI. E cu totul altceva, inteligentule!
Prefer sa ii zic donatie. Nu e ca si cum vand ceva ce ar putea fi vandut de toata lumea, sangele AB pozitiv e destul de rar, iar sangele AB negativ e al naibii de rar. Sunt oameni bolnavi si bogati care au nevoie de plasma si ar plati mii de euro, crede-ma. Prefer sa ies si eu cu ceva din chestia asta, decat sa imi ia un centru medical cateva mii si eu sa raman lefter.
Gandeste-te invers, ai un accident si nu este sange de al tau ce faci? eu spun sa donezi cat mai mult, asa salvezi vieti
Donarea sangelui reprezinta in principiu o fapta buna, fiindca este un gest umanitar, benevol, anonim si... neremunerat. Si in plus iti este benefic si tie fiindca numeroaselor studii efectuate au demonstrat cresterea duratei de viata a donatorilor de sange. De asemenea persoanele care donează sange regulat prezinta un risc mai scazut de infarct si accident vascular cerebral.
Dar pentru a putea sa devii donator de sange onorific, trebuie sa indeplinesti mai multe cerinte printre care cea mai importanta este cea de a fi... perfect sanatos. Din absolut t.p.d.v. Multa sanatate!
Mergi si informeaza-te la centre de genul unde se recolteaza sange. Bine, asta daca nu te dau aia afara cand te vede ca intrebi de bani ((=
Succes domnule afacerist!