| Mogiojojo a întrebat:

Cu cat pot fi platit sa donez plasma? Dar sange? Intreb asta pentru ca am grupa AB negativ si stiu ca e mare nevoie de aceasta grupa fiind cea mai rara. Am inteles ca se poate plati si 150 de euro. Ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Tu nu esti ala care povestea acum cateva zile cat e el de inteligent?
Sa donezi ceva si sa fii platit pentru asta e o contradictie in termeni. Donatia presupune gratuitate, prin definitie.

| Mogiojojo explică (pentru ardnaxur1961):

Uite eu donez pe bani fiind informat ca e cea mai rara grupa din lume si stiind ca pot sa ajut pe cineva si sa fiu si platit.

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru Mogiojojo):

Deci, nu donezi, ci VINZI. E cu totul altceva, inteligentule!

| Mogiojojo explică (pentru ardnaxur1961):

Prefer sa ii zic donatie. Nu e ca si cum vand ceva ce ar putea fi vandut de toata lumea, sangele AB pozitiv e destul de rar, iar sangele AB negativ e al naibii de rar. Sunt oameni bolnavi si bogati care au nevoie de plasma si ar plati mii de euro, crede-ma. Prefer sa ies si eu cu ceva din chestia asta, decat sa imi ia un centru medical cateva mii si eu sa raman lefter.

| RAY a răspuns:

Gandeste-te invers, ai un accident si nu este sange de al tau ce faci? eu spun sa donezi cat mai mult, asa salvezi vieti

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Donarea sangelui reprezinta in principiu o fapta buna, fiindca este un gest umanitar, benevol, anonim si... neremunerat. Si in plus iti este benefic si tie fiindca numeroaselor studii efectuate au demonstrat cresterea duratei de viata a donatorilor de sange. De asemenea persoanele care donează sange regulat prezinta un risc mai scazut de infarct si accident vascular cerebral.
Dar pentru a putea sa devii donator de sange onorific, trebuie sa indeplinesti mai multe cerinte printre care cea mai importanta este cea de a fi... perfect sanatos. Din absolut t.p.d.v. Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu faci din propiul sange o afacere. Nu asa se face. Sa donezi sange si sa nu ceri nimic in schimb asta inseamna sa fi cu adevarat om.
Pe tine te intereseaza mai mult banii decat viata altor oameni. Foarte urat.

| Mogiojojo explică:

Imi spui sa dau sange gratis pentru ca apoi ei sa-l vanda cu 1500 de lei?

| denisTiky a răspuns:

Mergi si informeaza-te la centre de genul unde se recolteaza sange. Bine, asta daca nu te dau aia afara cand te vede ca intrebi de bani ((=
Succes domnule afacerist!