Incearca crema de galbenele.de catina, sau pur si simplu du-te intr-o farmacie si intreaba ce produse are pentru asa ceva
Foloseste un balsam de dupa depilare.asa ar trebui sa faci de fiecare data dupa ce te epilezi.
Pai ininte sa te faci cu bic date cu spuma dinaie pentru barberit pentru pielle sensibila(dinaia pentru barbati).si dupa ce te epilezi date cu lotiune de corp.si daca pielea te manca nu te scarpina ca arata si mai rau. poti incerca eventual si alte creme sau ceva. daca temmananca puneti o compresa cu apa rece sau date cu putin spirt.si eu am patit la fel de la lama dar asa mi-a trecutsper ca teaM AJUTAT
Si eu am avut exact aceeasi problema.Am citi in revista Bravo Girl mai multe lucruri despre epilare.Si intr'un colt scria ca daca ne iritam putem folosi un balsam dupa depilat.Este de la elmiplant si are un ambalaj verde pe ca scrie Balsam dupa depilat.Am gasit in Kaufland si cred ca gasesti in orice magazin mare.L'am folosit de fiecare data dupa ce ma faceam cu bic si nu imi mai apar bubitele acelea. Poate cateva dar foarte rar.Si in plus balsamul este ieftin 7 lei si cativa banuti.Cel putin la pretul asta l'am gasit in magazin dar acelasi pret era si in revista.Incearca'l nu e foarte scump fata de alte creme si da rezultate! Bafta:*
Uremeaza acesti pasi si vezi daca functioneaza
http://www.sfaturilemariei.com/iritare-dupa-epilare/
.