anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU cu o zi in urma cainele meu m-a muscat de buza mi-a facut o rana de 1 cm si ceva am dezinfectato era bine cand a inceput sa mi creasca febra aveam 37, 5 am luat pastile si mi-a trecut azi nu am avut dar spre seara iar a crescut la 37, 4.Nu stiu ce sa cred poate sa aiba vreo legatura febra cu muscatura?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rocsid a răspuns:

37,5 nu e febra! poate asta e temperatura corpului tau normala..Nu toti oamenii avem aceiasi temperatura 37 fix.
Nu mai lua te rog medicamente daca nu ai 39, 40, 41.
Daca alergi 5 minute o sa ai temperatura 38!
Febra e buna pentru corp
aproape toate bacteriile se dezvolta la 37 de grade.corpul tau ridica temperatura ca sa distruga bacteriile.
Febra nu are nici o legatura cu muscatura.
Data viitoare cand mai incearca sa te muste ii dai o bataita zdravana( doua palme la fund) si il ignori cateva zile complet.Nu conteaza ca e bichon sau ciobanesc de asia centrala..nu are voie sa muste.Si sa ii faci vaccinul antirabic.
Sanatate!

| jashon a răspuns (pentru Rocsid):

In sfarsit un raspuns bun

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la urgenta, acum!

| Stell99 a răspuns:

Cum de mai e cainele viu daca te-a muscat de buza?
Cum de mai esti tu acasa daca te-a muscat un caine?
Dupa ce ca mai ai si febra mai stai si pe net punand intrebari stupide.

Du-te la urgente acum!
Poti sa si mori. Cine stie ce boli are cainele.
Poate e turbat.

| AdrianTzar a răspuns:

Să te vadă un medic.

| Idontcare11 a răspuns:

Da,du-te repede la medic!