| TakeMeHome a întrebat:

Bună TPU!
Cu vreo săptămână în urmă v-am pus o întrebare în legătură cu tusea mea. Okay, genul ăla de tuse s-a dus și a venit unul mai CIUDAT. Mă înec, pur și simplu, respir repede când tușesc și rămân fără aer. Simt o apăsare ușoară pe piept și în zona plămânilor. Ieri am observat că mi-au apărut pe spate, nu știu cum să le zic. habar n-am. Arată ca niște zgârieturi, și sunt mereu roșii. Dar nu dor, doar arată oribil. Sunt absolut sigură că nu m-am zgâriat sau lovit nicăieri. Eu mă gândesc că am astm. Nu vreau să fiu pesimistă dar asta e ceea ce cred eu că am. Mâine, sau dacă ne luăm după ora actuală, azi, o să merg la doctor, dar totuși voiam să vă spun și vouă, poate mi-ați putea spune și voi ceva în legătură cu asta, dacă ați fost sau sunteți în situația mea, sau asemănătoare, spuneți-mi ce probleme aș putea avea. Oricum, astmul poate lua naștere din inhalarea a prea mult fum de țigară? Sau nu știu, păr de animale, praf? Praf nu prea am de unde, dar țigări DA, DIN PLIN.(părinții mei fumează foarte mult, nu prea stau în preajma lor, dar când o fac pur și simplu rămân fără aer, dacă aerul nu e curat, o să tușesc foarte mult și o să mă înec) + am și animale, câini ale cărora păr chiar cade des, sunt bichoni și îi țin în casă, nu dorm cu ei, dar obișnuiesc să mă mai joc cu ei. Aa, da; și nu știu de ce, dar tușesc mult noaptea și dimineața. Ziua nu prea, dar și atunci, cel puțin de două ori. Rămâne de văzut ce va spune doctorul, dar vreau să văd și părerile voastre. Vă mulțumesc mult mult! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Astm e posibil sa ai, dar ipohondrie ai sigur!

| dydwtza a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel..am de 2 saptamani o raceala. o raceala pe care nu mi-o explic. tusesc si atat, fara sa ma doara capul, sa-mi curga nasul sau sa am febra. pur si simplu tusesc. tusesc atat de mult incat vomit. acum nu mi se mai intampla asa. acum daca tusesc raman fara aer. ce poate fi?