Dormi mult, cât de mult poţi şi fă orice sporturi unde sari mult. Coarda, de exemplu Poţi să stai în faţa televizorului şi să sari cât e ziua de lungă
Şi te rogi ca ADNul să fie de partea ta.
Ai putea să încerci şi tot felul de şmecherii în privinţa hainelor, ca să pari mai înaltă
Buna, si eu am aceeasi problema, sa stii ca innotul ajuta foarte mult dar ai spus ca nu ai cluburi sportive. Sa stii ca nu se poate coordona inaltimea, ea creste si gata, nu exista din cate stiu eu o solutie pentru a se inalta. Insa stii ce? e mai bine asa, invata sa te accepti asa cum esti tu, cine te iubeste si te cunoaste cu adevarat de accepta asa cum esti tu, cine..treaba lui . Daca mai auzi vreun prost care comenteaza sau chiar proasta ii spui ''eu sunt mica si desteapta, tu esti mare si prost\proasta ''.
Eu m-am obisnuit cu faptul ca sunt scunda si traiesc mai bine, pentru-ca fetele mai scunde sar usor in evidenta si baietii inalti tind spre fete scunde.
Te-am pupat. O zi frumoasa!
Unde..mai exact?
La ora de sport toate fetele de joaca volei si pot sa fac doar doua lucruri:
1.Sa ma alaturi lor
2.Sa tin scorul in afara terenului
Basket,sport regulat, dormi peste 8 ore, mananca sanatos! Iti dau un sfat! Daca parinti si stramosii tai au fost mici de inaltime si tu vei fi la fel!
In primul rand depinde de varsta, fetele cresc pana pe la 14 -15 ani in inaltime, efectiv poti practica un sport... atletism, baschet