| Alin5644466 a întrebat:

Buna TPU, cum as putea sa scot mancarea ramasa in masea? E gaurita, si inainte cand dadeam cu periuta de dinti, reuseam sa scot mancarea, dar de cateva zile, mi-a ramas blocata in maseaua gaurita mancarea. Nu vreau raspunsuri cu bataie de joc sau mistouri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Incearca cu o scobitoare sau cu apa, caltind gura cu presiune, apoi mergi la dentist cat poti de repede sa ti-o curete si plombeze, ca altfel te asteapta multa durere si foarte multi bani, sa-ti scoata radacina si ulterior sa faci implant dentar.

| Alin5644466 explică (pentru Violleta2022):

Am inteles, mulțumesc frumos pentru raspuns

11 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Nu poți scoate toate particulele de mâncare decât cu un irigator.

| Alin5644466 explică (pentru Frank51):

Am inteles, mulțumesc pentru răspuns

| trophin a răspuns:

Scobitoare?

| Alin5644466 explică (pentru trophin):

Nu prea as incerca ca poate o inflamez

| trophin a răspuns:

Numai manca pe partea aia. gata s-a rezolvat

| Alin5644466 explică (pentru trophin):

Faza e ca nu mananc pe partea aia si tot intra mancarea in masea

| nevermind1234 a răspuns:

Clătește-ți gura cu apă. dar dacă e foarte blocată încearcă mai întâi cu scobitoare si apoi cu apa sa cureți tot. Sunt pe la farmacii ceva gen scobitori cu capăt ca o periuța miniscula.
https://www.notino.ro/......-16078846/

| Alin5644466 explică (pentru nevermind1234):

Ok,Mulțumesc pentru răspuns

| Teodora2224 a răspuns:

Încearcă un irigator bucal si evita obiectele ascuțite. Irigatorul folosește apa cu presiune mare si curată in profunzime.

| Alin5644466 explică (pentru Teodora2224):

Mulțumesc pentru răspuns