Nu poti sa spui ca nu ai cosmaruri, visele desi ni se par ca dureaza toata noaptea au doar 5 minute, este munca a subconstientului si de cele mai multe ori dupa ce ai avut un cosmar, stii doar ca ai visat urat, nu si ce.
Unde vreau sa ajung e ca poti avea vis foarte clar cand dormi, iar a doua zi sa nu iti mai aduci aminte nimic.Pot da exemplu persoanele care vorbesc in somn, borborosesc toata noaptea povesti, iar ziua spun ca nu au visat nimic.
... intrebarea e cretina, de ce ai vrea sa ai o experienta groaznica?
Nu pot spune chiar o experienta groaznica dar eu imi amintesc mereu visele mele sau ce putin o mare parte din ele asa ca avand un cosmar imi vizualizez propriul taram mintal al fricii si a fobiilor mele. Sa vad cum iti materializeaza subonstientul fobiile mele si cum ma obliga el sa le inving fiind fata in fata cu ele. Am avut un singur cosmar mai demult doar atat dar atunci nu imi stiam fobiile. Asa ca as vrea sa vad cum le transpune subconstientul intr-o lume pe care eu o cansider reala pe parcursul "cosmarului" respectiv. Deci acesta este mai mult un experiment
Cosmarul este reprezentarea in plan mintal a fricii sau a unor traume a traitorului cauzate de anxietate. Dorinţele refulate care provoacă anxietate, manifestandu-se prin intermediul viselor, produc coşmaruri. Asta inseamna ca trauma sau frica ta este transpusa in plan mintal prin cosmar.
Omule... esti nebun
Eu zic sa iti pastrezi optimistul si sa lasi cosmarele la o parte si sa ai o noapte frumoasa asa cum fiecare merita. nu stiu sa ai un cosmar in vis hmm nu ii frumos, poti iesii afara sa te uiti prin zone stii si ai sa vezi multe cosmaruri care sunt vii si merg, si mai sunt si oameni mna care duc o viata naspa. Asa ca te rog sa nu te gandesti tu la cosmarurile tale pe care chiar le vrei) fi optimist in continuare ^_^ si sa visezi frumos
Ma uit la filme horoor de cand am invatat sa citesc Si sunt filmele mele preferate
Ok