Bună! Mersi pentru raspuns, acum revenind la intrebarea ta, de cît timp ai aceasta problemă de mers? Porti incaltaminte specială? Trebuie un consult ortopedic amanuntit, o radiografie ar fi utilă in punerea diagnosticului corect, in ceea ce priveste colegii ei sunt niste prosti, si nu trebuie sa pui la suflet jignirile, este adevarat ca este usor de zis dar greu de facut, tu trebuie sa ceri ajutorul parintilor tai, ei trebuie sa vorbeasca cu un medic ortoped, ca el sa i ti dea prescriptie medicală pentru deficienta ta, de unde esti? Multă sanatate, o seara bună.
Nu sunt eu. Am 17 ani.
De pe langa Slatina.Nu ai pentru ce!
Https://www.tpu.ro/......arziu-dar/
Ti s-au dat niste raspunsuri aici, ce nu ti-a fost de folos, si ce nu?
Ai incercat sa te duci la alti medici, sa mai faci kinetoterapie, fizioterapie, la recomandarile medicilor?
Raspunsurile au fost folositoare, si imi fac acasa exercitiile pe care mi le-au recomandat. Urmeaza sa ma internez, dar aici ma refeream la mers.
Heii. pai in primul rand nu ar trebui sa tii cont de parerea unor ratati, sincer...si in al doilea rand poti exersa prin casa mersul... nu are rost sa fii complexata de asta. esti normala, ai incredere in tine, pune-ti in cap ca poti fi ca ceilalti si ai sa vezi ca asa va fi. bafta :*