| PinguTheBoss a întrebat:

Cum pot sa ma inalt si eu? Cu ajutorul sporturilor dar fara basket,inot, sau.E bine de mentionat ca aici eu cu amici jucam doar Fotball.dau funda :* >:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| heise a răspuns:

Vitamina D parca era aia. Oricum, daca familia ta este scunda sau tu te tragi mai mult dintr-o familie si aceea sa zicem are 1.60, atunci tu nu o sa fi chiar asa inalta (decat daca mostenesti vreun stra-stra-streabunic care era prajina). Eu nu prea te pot ajuta ca ma inalt singura (aveam 1.68 cand ma dusesem sa ma masoare la scoala si peste o luna ma inaltasem).

| StaicuEdy a răspuns:

PinguTheBoss,eu am fost la doctor si mi-a zis ca daca vreau sa ma inalt fara vreun fel de sport trebuie sa stau atarnat de o bara fara ca picioarele mele sa atinga pamantul!