Sincer sa-ti spun,ma indoiesc ca poti scapa de raul de masina,asa de usor(eu numai la gandul ca trebuie sa plec,mi se face rau).Eu si la varsta mea inaintata,nu pot scapa! Mai ales,cand plec noaptea cu masina, probabil din cauza nesomnului, imi vine rau(chiar ajung sa am si varsaturi). Sunt unele medicamente in farmacii, contra raului de masina, dar nu le-am incercat pana acum.Am incercat toate variantele:am mancat ceva usor,nu am mancat nimic,am baut apa cand imi venea ra,am mancat un fruct acru, dar am si renuntat la ceva acru, am mancat ceva uscat, covrigei, dar tot degeaba.Pana nu vomitam(de 3-4 ori),nu ma linisteam.O sa incerc si cu ceva medicamente(METOCLOPRAMID,EMETOSTOP,capsule cu GHIMBIR).
raul de masina, avion, barca, este o tulburare a urechii interne, determinata de o miscare repetativa.
Ceai de Tei sa te calmezi.Si incearca sa nu consumi nimic inainte de a te urca in masina.Sa ai stomacu gol.Asa eviti sa mai ai ce sa.E ceva cauzat de stres, si se poate Vindeca doar daca iei o pauza si te mai linistesti din ritmul zilnic pe care il ai.
Bea cola, mesteca o gumita, uita-te la un film pe tableta sau ia pastile de la farmacie. Daca nu merge nimic din toate astea incearca sa dormi tot timpul sau sa vb cu cineva.
Sa scoti aerul acumulat in stomac(sa ragai)trebuie sa bei cam 100-200 ml de CocaCola inainte de drum si nu mai ai nimic.Metoda asta functioneaza pentru sora mea in varsta de 9 ani.
eu_9977 întreabă: