| XzXzXz a întrebat:

Cum pot scapa de acnee adica nu e chiar acnee e mai mult mai multe cosuri ca sa va zic adica nu sunt mari nici rosii dar nu se vad prea bine. Deci cum pot scapa de ele mai repede fara creme si mai stiu eu ce geluri pentru ca am 4 creme 2 geluri dar nu sunt bune la inceput erau bune acum nu mai sunt. Funda!:*:* SCZ CATEGORIA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| SmoKeD a răspuns:

Da-le cu spirt ca se mai usuca, spalaa-te cu sapun pe unde ai, nu mai sta cu mainile pe fata, daca se usuca sa nu le rupi coaja.

| NIKOLETA111777 a răspuns:

Pffff,eu stiu ceva in genu: pui intr-un imbric apa la fiert cu 4-5 pliculete de ceai de tei, lasi apa sa clocoteasca si dupa ce opresti focul acoperi ibricul cu un prosop curat timp de 30 secunde( sa intrea aburul in el) si dupa ti.l pui pe fata, sau daca rezisti, dupa ce opresti focul te apropii usor cu fata de ibric ca sa poata sa iti intre acel abur in pori tongue...la fratele meu a mers, vzi si uh ce iese, ai grija!

PS anunta.ma si pe mine daca a mers tongue kiss

| Bogdaaan a răspuns:

Nu stoarce cosurile, [daca le storci o sa ai mai multe], nu te da cu spirt pentru ca o sa ai probleme cu fata, spalate des cu apa si sapun, eventual ai putea pune niste zeama de lamaie e fata [mentionez ca si eu am probleme cu tenul, acnee, eu folosesc mai multe creme!

| XzXzXz explică:

Multumesc o sa incerc!