| bbbbbbbbbbb a întrebat:

Cum pot slabi, da burta jos?! ce alimente sa scot din alimentatie? apa ajuta? si am inteles ca sucurile nu sunt bune, ingrasa. Recomandati-mi si niste exercitii ceva, sau dieta usor de tinut. Am 75kg si 1.80. 16 ani. Cam cat pot slabi vacanta asta de vara?big grin eu vreau minim 7 kg... Astept sfaturihappy Dau funda!big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LoVeIsLiFe a răspuns:

Buna! sa scoti painea alba si sa o inlocuiesti cu cea neagra.bea foarta multa apa(plata) dulciurile inlocuieste'le cu fructele.dar mai poti manca si cate un patratel de ciocolata amaruiebig grin e foarte buna si chiar recomandata pentru dieta! inlocuieste carnea de porc cu cea de pui, sau peste.fiarta sau la gratar.nu prajita in ulei!
si pentru burta sa faci multe, multe abdomene 60 dimineata si 100 seara.sau cand nu ai timp sa faci du-te sa alergi asa putinhappy
daca urmezi toate sfaturile acestea iti garantez in max o luna slabestihappy sper ca te'am ajutat

| KaterinaPetrova a răspuns:

BUNa.iti voi zice dieta meatongue eu nu fac niciun fel de exercitiibig grin insa nu mai mananc dupa 6. big grin NU MANANC carne de porc.prajelitongue putina paine.D adica fara grasimi.trebuie sa ai 3 mese pe zi.mic dejun pe la 7-8-9 pranz.12-1.si cina la 6. dimineata mananci cereale.oua. adica orice vrei si oricat vrei.intre mere poti manca fructetongue insa dupa 6 nu mai mananci nimic.da si apa ajutatongue la eliminarea mai rapida:d si sucurile nu sunt bune.doar sucurile naturale.incearca sa cauti pe net.smoothie maker.sa vezi cum face sucurile naturale:O; x si costa in jur de 170 ron.:d eu asa am dat burta mea.si nu numai burta...am slabit.am 1.68-69 si aveam 58 d kile si acum am 53-54
:d succestongue aa si stii ce te mai ajuta sa slabesti?:d iaurtul fara grasimi. poti sa il mananci la o masa cu paine
si slabesti pe nesimtitehappysi Nestle Fitneess:d paa:* vei slabi intr-o luna maxtongue

| Anca_8230 a răspuns:

Buna si eu sunt in situatia ta. am 1.77 si vreo 80 de kg cred tot 16 ani.Eu m-am apucat de o cura de o saptamana chiar imi doresc din inima sa slabesc asa ca: nu mai mananc deloc :paine, dulciuri si mancaruri de astea cu carne de porc cu multa prajeala sau cele caure au teietei.merg in fiecare dimineata la alergat si fac abdomene. ce mananc:salate fara prea mult ulei la salata de varza nu pun chiar deloc, piept de pui la gratar, peste fiert, ciuperci pe grill combinat cu salate daca ai vointa slabesti prima saptamana e infernala crede-ma simteam ca mor dar te obisnuiesti eu tin de vreo 5 zile si am mai slabit exercitii poti gasi pe www.taebospecial.ro la exercitii pentru acasa aa si nu mai bea sucuri si inlocuieste apa minerala cu cea plata. daca ti-e pofta de ceva dulcea incearca batoanele fibrobar sun delicioase si recomandata pentru.cura de slabiree succes :*