anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac sa mananc mai putin? Incerc de foarte mult timp sa slabesc si pur si simplu nu pot sa nu mai mananc laughing) Mananc foarte foarte mult si desi sunt constienta ca nu ar trebui si CHIAR VREAU sa slabesc, nu stiu cum sa nu mai am pofta de mancare.Idei?
Am aproximativ 53 kg si 1, 62,cam asa.Stiu ca nu pare mult dar stiti si voi,depinde de multe chestii, si mie nu imi lpace cum arat deci...cum as putea sa nu mai am pofta de mancare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Trebuie inteles organismul uman,zaharul creaza o dependenta de pofta de mancare,o senzatie non stop,evia zaharul,tot ce e dulce contine zaharoasa sa stii,zaharoza din fructe,legume e buna, painea e un aliment negativ, singurele care spun creieului gata cu mancarea sunt PROTEINELE,grasimea,carbihistrati sunt energie,proteina e foloita tarziu de organism,raspunsul e multa carne de pui,porc,peste,vita,ceai verde ca vei vi constipata,va vi aiurea dureri de cap, ameteli da trece, multa bafta, nu uita de sportmnu te infometa, alearga 30 de minute zilnic si 30 de minute ridici greutati sau flotari

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bei multa apa inainte de masa

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti incerca sa mananci multe fructe si legume, pentru ca e un volum mare de mancare cu mai putine calorii. Fructele nu ingrasa dupa cum ar spune multa lume, nu stiu daca ai auzit de vegan diet, dar aia se bazeaza pe fructe si majoritatea oamenilor care o urmeaza sunt slabi. Daca nu iti place prima idee mai am unawinking. Pur si simplu nu mananci, iti pui un maxim pe zi sau pe masa si il urmezi, nu e mare lucru, trebuie doar disciplina. "JUST (don't) DO IT!".
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.62 si 53 de kg? Ce ai zis ca vrei sa faci? rolling on the floor)
Ii bine asa. Ai innebunit vrei sa devii scandura?
Daca vrei idei : dedicati timpul sa raspunzi pe TPU asa nu o sa mai ai timp te gandesti la nimic altceva laughing Yo asa am procedat laughing Dar nu ma gandeam sa slabesc X____X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie doar sa intelegi ca daca mananci mai mult decat trebuie te ingrasi si sa te gandesti la asta de fiecare data cand te asezi la masa.
Elimina painea din lista de alimente pe care le consumi, e complet nesanatoasa.

| Kenya a răspuns:

Schimbati stilul de viata si mananca sanatos, fa foarte mult sport.