| GabrielaS13 a întrebat:

Cum sa imi albesc picioarele? M-am bronzat numai jumatate din picior si imi sta ca dracu. Si la fel si la maini. Am mainile aproape negre.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Raggy a răspuns:

Nu poti sa-ti "albesti" picioarele. Bronzul se duce cu timpul.Ai putea sa faci asa:
-stai la soare mai mult cu partea nebronzata (asta nu stiu cum se face, doar nu te contorsiona)
-du-te la solar
-daca mai mergi la plaja/ oriunde te-ai putea bronza, dati cu mai multa crema pe partile deja bronzate

| robertika27 a răspuns:

Pai nu poti sa ti-le albesti.Cu timpul o sa se duca bronzul.

| jessykalange a răspuns:

Vor trece cu timpul si eu m-am bronzat asa si in doua saptamani iti trece dar daca nu incearca cu un fond de ten mai deschis dai funda te rogggggg

| puff07 a răspuns:

De ce să te albesti când poţi să te bronzezi toată, uniform? Stai la soare şi da.te cu creme pe părţile nebronzate sau mergi la solar. P.S e mai frumos să te bronzezi în totalitate decât să albesti şi ceea ce ai deja " negru"

| Marius-Adrian_Aionesei_1990 a răspuns:

Baga-le in Clor laughing