| norb1t32 a întrebat:

Cum sa ma ingras fara tratament?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| umbra09 a răspuns:

Si eu sunt slab am incercat sa ma ingras mancand mai mult mult mai mult intr-adevar a avut efect dar nu am putut sa continui sa mananc de 2 3 ori mai mult cum mancam inainte... si dupa o saptamana am slabit la loc nu te prea poti ingrasa eu m-am apucat sa fac sport asa am ajuns sa cresc in brate piept spate si in zonele in care eram aschilopat acum am incheieturi subtiri si antebreatul mai mare ca la alti grasi happy

4 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna.
In principiu trebuie sa iti respecti orele de masa, sa ai ore fixe si sa nu sari peste ele.
Micul dejun sa fie cea mai bogata si diversificata masa ( oua, paine, branza, fructe, legume, orez, ceai, lapte, iaurt - poti sa le combini, sau sa schimbi in fiecare dimineata meniul).
Dupa amiaza e indicat ceva usor, ciorba, supa, orez, linte, paine, fasole, carne la gratar pui/curcan/vita, tocanite si ( dar sa nu contina prajeli, nu fac bine la organism), iar seara de preferat o salata de orica iti place tie.
Poti sa ai si 2 gustari in timpul zilei, dupa cateva ore de la masa de dimineata si cea de pranzul - fructele.
Incerca sa iti resepcti orele de masa, in fiecare zi sa mananci la aproape aceleasi ore si sa nu sari peste mese.
Incerca sa mananci cat se poate sa sanatos.

| untu a răspuns:

Mananca niste cartofi pai,hotdog, pizza, paine goala proaspata, smantana si niste dulciuri! Dar atentie, nu manca prea mult ca dupa aceea s-ar putea creste glicemia si declanseaza diabetul!

| LoreCherry a răspuns:

Nu prea inteleg cu ce te-ar ajuta sa fi mai gras/a. Dar mananca paine multa laughing)

Întrebări similare