anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU!
Cum să scap de anxietate?
Deci nu mai suport at wits' end
M-am săturat să fiu mereu tristă şi îngrijoratăăă!
Dar nu am probleme ...Am avut cu câteva luni in urmă, dar s-au rezolvat.
Însă nu pot să scap de aceasta depresie...Ar trebui să merg la psihilog şi psihologu' ce să-mi facă?
Caut răspunsuri sigure. aa şi incă o întrebare? Se tratează? Simt că am un coşmar şi nu se mai termină o dată!
Vă rog să mă ajutaţi! Mulţumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic.Nu este o rusine.La doctor merg oamenii care au probleme.O colega de-a mea era foarte bolnava,ii era frica sa vina si sa plece de la serviciu,neinsotita. Dupa ce a urmat un tratament cu xeroxat se simte excelent, nu mai plange, si vine neinsotita la serviciu.Starea ei de sanatate s-a imbunatatit vizibil.Iti doresc multa sanatate, si incredere in Dumnezeu, caci El este Iehova Rafa-Dumnezeu care vindeca.Nu suntem scutiti de incercari, dar stim ca El este cu noi in incercare, si Lui Ii pasa de noi!

| PinkPanther a răspuns:

Mergi la un psihiolog sau psihiatru sa iti recomande ceva calmante

| Anna27 a răspuns:

Bea cate o bere...

| Salim_Amir_1996 a răspuns:

MUST SEE -prima aplicatie de psihoterapia online asistata de psihologi experimentati vine in ajutorul vostru. Te confrunti cu o stare de anxietate?, ai atacuri de panica?, depresie, sau esti o persoana mai timida? toate aceste probleme pot fi de domeniul trecutului, vei invata cum sa te echilibrezi emotional si sa te bucuri din plin de viata. INTRA pe www.gandestesanatos.ro,fa-ti un cont si beneficezi de primele 3 sedinte GRATUIT! Convinge-te pe www.gandestesanatos.ro